3 Tipuri De Produse Pe Care Le Poti Creea Usor

,
Indiferent de domeniul in care te aflii trebuie sa stii ca oameni diferiti prefera metode diferite de a invata. Daca nu predai fiecaruia “pe limba lui” atunci probabil nu iti vei mari reteaua de oameni care in mod normal ar putea cumpara de la tine. Este important sa raspunzi nevoilor fiecaruia pentru a acoperi o paleta cat mai mare de nevoi.

Exista 3 tipuri de material pe care le poti creea:
  • Text
  • Audio
  • Video
Potrivit unui sondaj, abonatii mei prefera materialul de tip text (probabil datorita pachetului SAPI):
2013 03 18 2359 3 Tipuri De Produse Pe Care Le Poti Creea Usor









De asemenea, se intampina probleme cu privire la intelegerea procesului unei afaceri online si la creearea unui produs informational:
2013 03 19 0000 3 Tipuri De Produse Pe Care Le Poti Creea Usor
sondaj SAPI2








1.Material TEXT- E-books (carti electronice)
library ebook reader 3 Tipuri De Produse Pe Care Le Poti Creea Usor
Majoritatea internet marketerilor incep prin creearea de e-bookuri ca produs de vanzare online. De ce?
  • Costuri mici si proces simplu de realizare. Tot ce iti trebuie este un program wordpad, care mai apoi il transformi in pdf (poti folosi wordtopdf sau nitropdf )
  • Toti cei ce detin un calculator si programul adobe reader pot citi e-bookuri. Cititul inca reprezinta cea mai populara metoda de a invata informatii noi. Nici nu e de mirare, este defapt ce am facut inca din scoala.

Asadar, un e-book este super, dar de ce sa ne oprim aici?
2.Material AUDIO
audiobooks 3 Tipuri De Produse Pe Care Le Poti Creea Usor
Daca ai un e-book, de ce sa nu faci si o varianta audio?
Astazi, oamenii sunt mai tot timpul “pe graba”- in masina, asteptand in gara, la aeroport, sunt la sala, alearga prin parc etc. – in cazul acestora un program audio este mai mult decat binevenit. Tot ce trebuie sa faci este sa inregistrezi ce citesti din ebookul deja creat. (poti folosi camtasia)






3.Material VIDEO
img screenflow 3 Tipuri De Produse Pe Care Le Poti Creea Usor
Pentru acest lucru poti face o prezentare slideshow in powerpoint (care mai apoi o inregistrezi cu Camtasia), in care sa vorbesti despre topicul tau.
De asemenea, te poti filma si pe tine la fata, dar nu uita sa adaugi elemente de grafica si poze pentru a face inregistrarea mai interactiva. Varianta Video ca format de invatare este din ce in ce mai cautata, iar in curand poate va depasi preferintele invatarii prin citit.
Cu cat inveti mai din timp sa faci filme calitative, cu atat mai bine. Daca nu te descurci momentan, poti angaja pe cineva sa faca prezentarile in locul tau iar tu te vei ocupa doar de continut.
Exista o multime de posibilitati prin care poti vinde produsele tale la pachet in toate formatele, oferind discounturi consistente sau chiar si comisioane de 50% afiliatilor.
Hai sa zicem ca ai un ebook la 50 de ron, formatul audio la 70 de ron iar cel video la 90 de ron – acestea fiind preturile separate. Insa, daca le cumperi pe toate vei beneficia de 20% reducere. Suna bine nu? Perfect!

Clientii tai vor fi fericiti, tu vei fi fericit iar contul tau bancar de asemenea si el !

0 comentarii to “3 Tipuri De Produse Pe Care Le Poti Creea Usor ”

Trimiteți un comentariu

 

Bancuri Bula, Bancuri noi, Bancuri cu blonde, bancuri tari Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger Templates