Fiver te ajuta sa faci bani

,
Fa bani din Fiverr
Am descoperit o noua metoda prin care se pot face bani online stand acasa foarte usor. Este vorba despre site-ul Fiverr.com care a venit cu o idee extraordinara: s-a creat o comunitate cu doua tipuri de oameni: cei care au un serviciu de oferit si cei care doresc sa cumpere anumite servicii.
Ideea pe care se bazeaza site-ul este simpla: iti faci un cont si scri ce poti face pentru suma de 5 dolari. Cand vei intra pe site vei gasi tot felul de postari ale oamenilor din intreaga lume (fiecare va face ceva diferit pentru suma respectiva). Am gasit si acest website despre cum sa faci bani cu fiverr si iti recomand sa il “rasfoiesti”.
Daca vi cu o idee originala, pentru care oamenii ar da 5 dolari, atunci poti face cateva sute, poate chiar mii de dolari. Daca ai intrat pe un anunt oarecare de pe acest site, vei putea vedea ca pe langa cei 5 dolari mai sunt si taxe aditionale pentru care se cer alti bani si in felul asta poti castiga si mai mult de la o singura persoana.
Totusi, dupa cum probabil ai observat, trebuie sa ai cunostinte de limba engleza pentru a putea posta anuntul si pentru a vorbi mai departe cu eventualii clienti.

0 comentarii to “Fiver te ajuta sa faci bani”

Trimiteți un comentariu

 

Bancuri Bula, Bancuri noi, Bancuri cu blonde, bancuri tari Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger Templates